Portalen för statsanställda

Portalen är vägen in till Statens servicecenters service för dig som är anställd på en myndighet som är kund till oss. I Portalen kan du söka efter information, ta del av nyheter, registrera och följa dina ärenden med mera.

Om du är anställd på en myndighet som är kund till oss har du automatiskt behörighet till Portalen, förutsatt att din myndighet har skickat in behörighetsuppgifter till Statens servicecenter.

Har du problem att logga in?

Om du har problem att logga in, vänligen kontakta Statens servicecenters kundservice: inloggningsproblem[at]statenssc.se När du kontaktar oss via e-post, vänligen uppge vilken myndighet som är din arbetsgivare. Om du behöver skicka in en bild/skärmdump på felmeddelandet så behöver du bifoga bilden som en bilaga.

Anmälan via telefon 0771-456 000.
Våra ordinarie öppettider är vardagar klockan 09.00-12.00.

Avvikande öppettider

Skicka in underlag vid föräldraledighet

Är du föräldraledig och därmed inte har åtkomst till Portalen kan du skicka in ditt underlag via underlag[at]statenssc.se Uppge alltid vilken myndighet som är din arbetsgivare och skicka separat e-post för varje underlag.

Vi får av säkerhetsskäl inte svara via e-post på frågor som innehåller personuppgifter, som namn eller adress. Vi kan inte heller skapa nya ärenden. 

Senast uppdaterad: 2023-09-04
Publicerad: 2018-03-07