Om webbplatsen

Den här webbplatsen har funnits sedan första juni 2012, sedan dagen då Statens servicecenter blev en myndighet. Den senaste versionen av webbplatsen lanserades första juni 2018.

Synpunkter och förbättringsförslag

Har du en synpunkt eller ett förslag på något som kan göra webbplatsen bättre, skicka i så fall ditt förslag till webbredaktionen.

Skicka synpunkter och förbättringsförslag till webbredaktionen

Tillgänglighet

Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra tillgängligheten på webbplatsen för att alla ska kunna ta del av innehållet. I vår tillgänglighetsredogörelse beskriver vi de brister vi känner till samt hur du kan kontakta oss om du vill påtala något vi ännu inte uppmärksammat.

Webbplatsens tillgänglighetsredogörelse

Webbläsare

Webbplatsen fungerar bäst med de senaste versionerna av de vanligaste webbläsarna som exempelvis Google Chrome, Internet Explorer Mozilla Firefox och Safari. Om webbplatsen ser konstig ut eller om något annat problem uppstår, uppdatera din webbläsare eller använd en annan.

Dokument

Alla dokument som publiceras på webbplatsen är av filtypen PDF. För att öppna och läsa dessa dokument måste du ha en ”PDF-läsare”. Det finns flera PDF-läsare att välja mellan som du kan ladda ner gratis. Ett exempel på en PDF-läsare som är gratis är Acrobat Reader. Vår rekommendation är att du använder den senaste versionen.

Länkar

Länkar på den här webbplatsen

Länkar till sidor som leder till sidor utanför den här webbplatsen öppnas alltid i samma fönster, länkar till dokument som finns på den här webbplatsen öppnas alltid i ett nytt fönster.

Länka till webbplatsen

Använd inte Statens servicecenters logotype när du länkar till vår webbplats, detta för att undvika tveksamheter om vem som är ansvarig för informationen på sidan där länken är placerad.

Senast uppdaterad: 2023-07-25
Publicerad: 2018-05-22